ALWEER uit eten! Me Gusta – Waalwijk

Ja mensen.. ik ga ALWEER uit eten! K moet toch echt schrijven wat ik vanavond allemaal ga eten en vanavond zal dat vanalles lekkers uit de Spaanse keuken wezen! Vanavond ga ik uit eten met (oud-) collegatjes bij Me Gusta in t pittoreske Waalwijk! Ik ben hier al eerder (ook met collega’s) logo_in_jpgwezen eten en t was HEERLIJK! Wel n half wurgcontract moeten ondertekenen omdat we met 15 man hadden gereserveerd (“ja mevrouw zo werkt dat bij ons”) en als we niet kwamen toch (een groot deel) van de rekening moesten betalen. Maar oke, als dat “zo hoort” ondertekenen we dat!
En t eten was heerlijk, toen een verrassingsmenu omdat we met 15 men waren, maar vanavond lekker a la carte. Me Gusta heeft ook een vestiging in Den Bosch en Oosterhout! Zeker een tip als je eens lekker tapas wilt eten!

Fijn weekend!! Morgen ga ik weer netjes zelf koken!

Reacties