Food-Tube – Jamie Oliver

Voor inspiratie voor veel van mn receptjes kijk ik veel om me heen, in de super, toko maar natuurlijk ook in kookboeken en op internet. K ben een groot fan van tijdschrift Delicious en van mijn Zilveren Lepel-kookboek (waar in je ALLE beste Italiaanse recepten vind  als je t mij vraagt). Maar vaak na het 1 maal food tubekoken vanaf het recept geef ik er wel weer mn eigen invulling aan. Maar nu ontdekte ik het Food-Tube kanaal van Jamie Oliver!

Jamie’s Food World herbergt zijn beste vrienden zoals Genarro, de man waar hij van leerde koken, maar ook weer pupillen van Jamie zelf, vrienden, foodfotografen, stilisten etc. En tot slot Jamie presents, het honk voor aanstormend én gearriveerd culinair talent.

Ik geloof dat het nu nog in de opbouwfase is maar.. ik ben er nu al DOL op!

http://www.youtube.com/jamieoliver

 

Reacties