Greatest Love of All – Hazelnoot-Chocolade-Melk

Kun je je nog herinneren dat je vroeger met je ouders in Frankrijk op vakantie was, en je vader imagedan ‘s ochtends broodjes (en een Nederlandse krant) ging halen..
en dan hadden wij dus Nutella.. Op ieder vers gehaald broodje ging bij mij een dikke laag van het bruine goedje.. boter is overbodig! Heerlijk!

Toen was het voor mij echt iets exclusiefs wat we alleen op vakantie hadden (samen met Oranginaaaa) en at ik thuis gewoon lekker een boterham met hagel! Maar tegenwoordig in iedere supermarkt een essential! Zo vind je bij mij dus echt sowieso de aller-grootste pot in mn keukenkastje!

Oke, ik ben dus echt “THE BIGGEST NUTELLA FAN IN THE WORLD”. Andere varianten komen bij mij het keukenkastje dus ECHT NIET in! Weg met duo-penotti of huismerk-pasta, en gaat niks boven mijn eigen vertrouwde Nutella!  Heb door de jaren heen al 2 echte nutella kookboeken verzameld en I love them! Dus hier een receptje voor een echte winterse lekkernij met een “nutella-twist”

Hazelnoot Chocolade Melk

Ingrediënten

  • Verse halfvolle melk
  • Eetlepel Nutella

Breng de melk in een steelpannetje zachtjes aan de kook en giet hem dan in een grote beker. Pakimage (1) een eetlepel en steek die diep in een pot Nutella. Stop die lepel in de hete melk en laat de hazelnootpasta langzaam oplossen in de melk (terwijl je af en toe een likje Nutella van je lepel snoept ;)

Zo simpel kan het zijn! Nu nog een dikke klodder slagroom en:

Smullen maar!!

Reacties