Pinkster-foodies

cr_christmas_gifts_foodies12Dit weekend is het weer Pinksteren  en om dat niet iedereen “de uitstorting van de Heilige Geest” herdenkt word er een heleboel leuks georganiseerd dit weekend. Bij deze een klein aanbod van leuke “foodie” bezigheden. Nu alleen nog hopen dat t weer een beetje mee werkt!

KunstRAI

In de kunstRai kun je van 15 mei tot 20 mei dineren met een kunstwerk. Omdat KunstRAIp-organisator Erik Hermida vind dat men in musea te weinig teij besteen aan de werken (9 seconden gemiddeld) kun je op stand dineren met een kunstwerk. Uit de keuken van Roberto’s Restaurant van het Hilton Amsterdam wordt er een gerecht geserveerd dat op het kunstwerk is geïnspireerd.

kijk voor meer info op: www.kunstrai.nl

Eindhoven Culinair

Van 17 tot en met 20 mei is het feest in Eindhoven. Je mag bij Eindhoven Culinair een boel eettentjes, terrasjes, lekkere muziek en een Brabantse gezelligheid verwachten, en dat alles in het mooie stadpark!
Entreekaarten à € 5 verkrijgbaar bij de kassa’s aan de ingang.

kijk voor meer info op: www.eindhovenculinair.nl

Restaurantday

Een “wereldwijd” georganiseerd feestje. Op zaterdag 18 mei is het Restaurantday in Nederland. Maar ook in Finland, Rusland en Polen word het op deze dag smullen in allerlei pop-up restaurantjes.

Kijk voor meer info op: www.restaurantday.org.

 

Future of Food Festival

In Hilvarenbeek/Tilburg vind van 21 tm 26 mei het Future of Food festival plaats. Hoe zullen we eten in 2050? En wat? Plofkippen of Goei Eete? Biologisch, kiloknaller, Slow Food of duurzame hamburgers? Salami of Surimi? Komt ons voedsel vers van de boerderij of vacuum gezogen uit de supermarkt? De herkomst, gezondheid en toekomst van ons voedsel is trending topic. Foodwalks, Foodtalks en excursies voor iedereen die een toekomstkijker is!

Kijk voor meer info op: www.wereldpodium.nl

Maar lekker op de bank ploffen kan natuurlijk ook!
Fijn weekend!

 

Reacties