Shanti Sunday – Naanbrood en Dip

imageVandaag weer een echte Shanti (peacefull) Sunday, buiten regent t dus lekker op de bank met een goede serie. En een lekker tussendoortje bij de film hoort erbij! K heb nog Naan-brood over van gister, die had ik eigenlijk bij de Kip Madras willen eten maar ben ik vergeten (en was ook niet nodig). Daarbij maar ik een lekkere:

Kruiden yogurt dip

Ingrediƫnten:

Yogurtmayonaise
Griekse yogurt
Rozemarijn gemalen
rood pepertje
Knoflook
zout

Neem 2 grote eetlepels yogurtmayonaise en doe deze in een bakje. Schep hierbij een flinke eetlepel griekse yogurt en meng dit grondig door elkaar. Voeg een halve eetlepel rozemarijn (ik heb gemalen rozemarijn uit een potje) een kwart heeeel erg fijn gesneden rode peper en een geperst teentje knoflook toe en roer het flink door. Naar smaak kun je nog wat zout toe voegen.
Ik smeer een dun laagje op een afgebakken stukje Naan-brood en dan:

Smullen maar!

Reacties