Veggie Red Pesto Pasta

601619_622734664419249_1168004067_n k ben inmiddels verhuist en 2 weken in China geweest voor mn werk. Maarrrr.. het internet is eindelijk werkende dus kan ik jullie weer verassen met mijn recepten. Vandaag een simpel receptje om weer mee te beginnen, k moet zo sporten dus het is een snelle hap:

Veggie Red Pesto Pasta

Ingredienten 2 personen:

  • 1 kleine ui
  • knoflook
  •  halve cougette
  •  half bakje champignons
  • 2 flinke handjes rucola
  • parmezaanse kaas.
  • Pasta (ik heb trottole van AH merk)

 

Snipper de ui en 2 teentjes knoflook en bak deze in olijfolie aan in een wok. Snijd de courgette en champignons in stukjes en bak deze mee. Ondertussen heb ik al water gekookt en de pasta in het water gedaan met zout en olijfolie. Ik voeg 2 eetlepels rode pesto (Bertolli Pesto Rosso) toe aan de groenten en voeg ook 3 eetlepels kookvocht van de pasta toe. De pasta giet ik af als hij al dente is en voeg ik bij de groenten. Laat dit even goed opwarmen en de saus lekker in de pasta trekken. Ik schep het mengsel op een bord en doe een handje rucola “on top” om het even extra lekker te maken. Als finishing touch voeg ik nog wat parmezaanse kaas toe!

Smullen maar!

Reacties